În primul rând, trebuie să încerci Berea, cu B mare. Berea nefiltrată care arată ca un borcan de miere de albine zaharisită. E Bună, tot cu B mare.
Şi cum Berea face poftă de mâncare, Irish Pub-ul nu duce lipsă de oferte. De exemplu sendvişul cu piept de curcan la grătar, însoţit de mulţi cartofi prăjiţi, n-are cum să dea greş. E mare şi consistent şi-o să ajute berea să curgă mai lin. Că tot veni vorba de cartofi prăjiţi, caută în meniu porţiile care vin stropite cu usturoi şi amestecate cu mult caşcaval, comandă una şi apoi linge-te pe degete.
Până vine a doua bere, ia şi nişte nachos. Sunt din porumb, calzi şi crocanţi, şi vin însoţiţi de brânză cedar, roşii tăiate mărunt, plus condimente numai de bucătar ştiute. Lângă o să găseţti trei sosuri: unul de smântână, unul guacamole şi unul de sos de roşii dulce, numai bune de înmuiat nachoşii.
Vrei desert? Alege între un cheese cake, o cremă de zahăr ars şi un brownie cu cremă de vanilie. Şi asta a fost doar încălzirea, despre berea neagră de import trebuie să afli de unul singur. Nouă ne-a plăcut la St. Patrick’s, un Irish Pub ca la carte ce-a reuşit să se impună dintre mănunchiul de localuri din Centrul Vechi.