Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/01/2012
Arhiva Zile si Nopti

Teatrul Mic oferă o “Pensiune completă”

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Teatrul Mic oferă o “Pensiune completă” Share Teatrul Mic oferă o “Pensiune completă”


Ce ne place nouă, latinilor, mai mult decât să ne uităm pe gaura cheii şi apoi să comentăm cât ne ţine fiecare detaliu intim? Dacă te recunoşti în descriere, sigur o să îţi placă şi comedia „Pensiune completă” de la Teatrul Mic. Iar asta pentru că piesa te trece prin viaţa amoroasă a mai multor cupluri, fiecare cu iţele ei încurcate.

Mai concret, ce se întâmplă atunci când soţia ştie că soţul merge, de zece ani, în interes de serviciu într-o anumită localitate, unde se cazează la acelaşi hotel, Mimoza, când, de fapt, el îşi vizitează amanta, ce locuieşte într-o casă plină de mimoze? Ce face acest soţ când află că soţia, curioasă, vrea să îi facă o surpriză şi să i se alăture în acest hotel pentru o scurtă vacanţă? Cum reacţionează amanta când trebuie să ofere pensiune completă nu doar cuplului cu pricina, ci şi altor turişti interesaţi de hotelul discret?

Îţi poţi imagina în câte buclucuri intră, rând pe rând, personajele, nu? Având în vedere că joacă şi Cristi Iacob sau Claudiu Istodor, îţi garantăm un râs pe cinste.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.