Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/01/2012
Arhiva Zile si Nopti

Shopping la preţ redus

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Shopping la preţ redus Share Shopping la preţ redus


Cu greu trece prima lună din acest an. Încă amorţiţi, încercăm să facem faţă programului deşi parcă n-am mai vrea să ieşim din dulcea hibernare din perioada sărbătorilor. Dar oraşul s-a pus în mişcare şi, încet, lucrurile se pun pe făgaşul normal. Au reînceput stagiunile la Teatru şi Filarmonică în forţă, cu un spectacol inedit 3D şi cu invitaţi din afara ţării. Dar dacă partea culturală din viaţa oraşului nu vă interesează, vestea bună este că a început sezonul reducerilor de soldare.

Ceea ce înseamnă că este vremea să vă deschideţi din nou portofelele pentru că magazinele pun la bătaie la preţuri reduse produsele sezonului de iarnă. Din 15 aprilie s-a dat startul reducerilor şi se va încheia undeva prin aprilie. Mai multe magazine au anunţat preţuri atrăgătoare la articolele de îmbrăcăminte şi încălţăminte.

Fiţi cu ochii pe vitrinele marilor magazine deoarece aveţi şansa să achiziţionaţi produse la 50% sau în unele cazuri chiar la 80% din preţul iniţial. Firme de marcă vor scoate din galantare lucruri pe care altfel poate nu vi le-aţi fi putut permite. Merită să daţi o raită prin oraş şi să urmăriţi afişele mari care anunţă marile reduceri. Şi în ultimă instanţă, este o bună terapie de început de an o rundă de shopping pe bani mai puţini în vreme de recesiune.

Spor la cumpărături!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.