Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/01/2012
Arhiva Zile si Nopti

Trei surori

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Trei surori Share Trei surori


Când spun că fiecare om e diferit, că fiecare e special în felul lui, sună aproape clișeic. Doar este la mintea oricui că este imposibil ca două persoane să se asemene până la confuzie. Chiar și cel mai excentric om, se încadrează în normele de banalitate ale universului. Iese în evidență prin ceva, însă dramele sunt aceleași, iubește la fel, lacrimile sale au aceeași culoare, hohotele de râs sună asemeni celorlalte. Lumea este uniformă.

Dacă învârt globul pământesc și îl opresc la întâmplare, cu siguranță pot spune ceva general valabil despre acel loc. Cam aceeași idee o transmite A.P. Cehov în piesa Trei Surori. Sunt 4 acte care au puterea de a hipnotiza. Niciun personaj nu iese în evidență, și totuși fiecare surprinde prin complexitatea trăirilor sale. Olga, Mașa și Irina fac parte din marea de oameni prinși în monotonia cotidiană dintr-un orășel de provincie.

Ceea ce este minunat, este că metafora orașului se aplică oriunde, iar compromisurile sunt aceleași pentru fiecare dintre personaje, reale sau fictive. Piesa arată oameni obișnuiți, în ipostaze obișnuite. Aparent nu se întâmplă nimic, dar de fapt întreaga acțiune este concentrată acolo! Vă invit la teatru pe 21 și pe 22 ianuarie. Veți avea parte de un spectacol de excepție, care vă va lăsa fără cuvinte, chiar și pentru o clipă.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.