Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/01/2012
Arhiva Zile si Nopti

A 13-a editie Arta La Perete: Living With Art

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii A 13-a editie Arta La Perete: Living With Art Share A 13-a editie Arta La Perete: Living With Art


Dezbaterile interactive pe tema artei contemporane in Romania continua si anul acesta in OtherSide Club, sub coordonarea atenta a curatorului Adina Zorzini.

Invitata editiei 13 Arta La Perete – prima dupa o pauza de aproximativ doua luni – este istoricul, criticul de arta si curatorul Liviana Dan. In prezent coordoneaza activitatile Departamentului de Arta Contemporana in cadrul Muzeului National Brukenthal din Sibiu iar palmaresul sau cuprinde studii in domeniul istoriei si teoriei artei in Bucuresti, Praga si Viena, un numar mare de expozitii organizate dintre care amintim: Ph. Hackert’s Method, Anatomia after Bouchardon, Esprit de Finesse (+), Esprit de Finesse (-); Bartsch Muster; Albrecht Dürer; Melancholia Austriae; In Full Dress; Ich habe keinen Zeitraum, Catching Passages; Plus Zwei; Don’t Complicate the Sleeping Baroque si articole si analiza de profil publicate in: Balkon; Idea / Art and Society; Euphorion; Artelier; architext design; Revista 22; Dilema; Observatorul Cultural; Secolul 21.

O privire mai atenta asupra perspectivei si opiniilor sale legate de industria artei se poate arunca Joi, pe 26 Ianuarie, incepand cu ora 20:00 in OtherSide Club.

Ora: 20:00.
Intrarea libera.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.