Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/01/2012
Arhiva Zile si Nopti

The Amsterdams

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii The Amsterdams Share The Amsterdams


Times este un nou club braşovean, care activează chiar în clădirea Modarom, iar primul concert al unei formaţii care a cîntat piese proprii, nu cover-uri, a fost The Amsterdams (http://theamsterdams.com), aseară, pe 14 decembrie 2012.

O alegere perfectă, The Amsterdams fiind o trupă de indie rock apreciată şi-n străinătate, nu doar pe plaiuri mioritice. Băieţii nici la Braşov nu s-au dezminţit, avînd un concert excepţional şi depăşind chiar şi aşteptările celor mai pretenţioşi melomani.

Formaţia sună foarte, foarte bine şi live (sonoritatea a fost impecabilă, datorită lui Mihai) şi e spectaculoasă pe scenă, bucureştenii cîntînd aproape toţi şi vocal, şi la tobe (nu cred c-aţi mai văzut aşa ceva!) şi schimbînd mereu instrumentele între ei, ceea ce animează şi mai mult showul. Un concert foarte frumos şi plăcut, o formaţie care trebuie urmărită în continuare – The Amsterdams! Nu-i pierdeţi cînd vin să cînte la voi în oraş.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.