Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/01/2012
Arhiva Zile si Nopti

Sibiul aşa cum a fost

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Sibiul aşa cum a fost Share Sibiul aşa cum a fost


Peste şapte sute de vederi au fost expuse în holul primăriei din Sibiu, în cadrul Expoziţiei Filatelice „820 de ani de la atestarea documentară a oraşului sub denumirea Cibinium”. Organizată de Primăria Sibiu împreună cu Asociaţia Filateliştilor din judeţul Sibiu, expoziţia a oferit vizitatorilor o interesantă călătorie în timp, în Sibiul diferitelor perioade.

„Expoziţia aduce în faţa dumneavoastră trei exponate: unul de istorie poştală şi două de cartofilie. Exponatul de istorie poştală prezintă Scrisori circulate în Transilvania în perioada 1742-1867, iar cele de cartofilie prezintă imagini cu obiective vechi şi noi din oraşul nostru.”, spunea Nicolae Salade, preşedintele Asociaţiei Filateliştilor Sibiu. Vizitatorii au putut admira unele dintre primele ilustrate ale Sibiului şi au putut observa, în imagini, transformarea unor foarte cunoscute locuri ale oraşului. Cei trei pasionaţi care şi-au expus colecţiile sunt Adrian Popa, Ioan Dejugan şi Nicolae Salade.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută