Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/01/2012
Arhiva Zile si Nopti

Sherlock Holmes 2: Jocul Umbrelor

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Sherlock Holmes 2: Jocul Umbrelor Share Sherlock Holmes 2: Jocul Umbrelor


Cel de-al doilea film din seria Sherlock Holmes este chiar mai bun decât primul şi trebuie văzut neapărat. Beneficiem din plin, şi aici, de jocul de primă mână şi de farmecul lui Robert Downey Jr., precum şi de interacţiunea lui amuzantă cu Jude Law, care-l joacă pe Dr. Watson.

În această a doua parte, Holmes îl înfruntă pe cel mai mare duşman al său din cărţile lui Conan Doyle, şi anume profesorul Moriarty, jucat de un tip carismatic pe care, sincer să fiu, nu l-am remarcat până la filmul ăsta, dar mă bucur că l-am remarcat acum. Intriga ne poartă de data asta prin câteva ţări din Europa, pentru că Moriarty încearcă să declanşeze un război la nivel european, cu scopul de a profita de pe urma lui. În fine, ce şi cum veţi vedea în film.

În afară de jocul de nota zece, filmul străluceşte şi la capitolul efecte speciale, care mi s-au parut chiar mai interesante decât în prima parte – Guy Ritchie face din nou o treaba bună aici, în stilul lui propriu. Poate că mi-ar fi plăcut ca filmul să pună ceva mai mult accent pe recrearea atmosferei de epocă, dar chiar şi aşa, avem aici un film de acţiune excelent care înseamnă divertisment de cea mai bună calitate.

Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor

Regia: Guy Ritchie

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.