Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/01/2012
Arhiva Zile si Nopti

Evadează din cutie!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Evadează din cutie! Share Evadează din cutie!


Grolsch îndeamnă la reciclare într-un mod neconvențional și propune artă că mijloc, tocmai pentru a proteja mediul înconjurător de veșnică problemă a plasticului aruncat peste tot. Evadarea din cutie, așa cum a fost numită inițiativa, propune în următoarea perioadă (până pe 29 februarie) reutilizarea sticlei de Grolsch într-un mod artistic.

Nu există alte reguli, subpuncte sau steluțe de subsol. Se caută artă sub orice formă, ea urmând a fi expusă inițial într-o expoziție crowdsourced, iar apoi într-un catalog online ce va fi împărțit tuturor doritorilor. Toate detaliile despre inițiativa The Secondary Usage of the Grolsch Bottle, dar și despre celalte idei neconvenționale ale acestui brand de bere cu apetit pentru artă și cultură găsești pe experimentalist.ro, site-ul ce te poate ține atent zeci de minute.

Scuză-ne acum, plecăm să ne facem suporturi de pixuri, lămpi de birou și coliere de capace din recipientele cele verzi ale sticlelor Grolsch. Cu siguranță ai și tu ceva creativitate nefolosită. Ce mai aștepți?

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.