Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/01/2012
Arhiva Zile si Nopti

Circus Maximus

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Circus Maximus Share Circus Maximus


Unu, doi, trei, clătiţi-vă bine ochii şi mintea, începe înviorarea! Dacă v-au adormit grijile şi aşteptările peste sărbători, în refren de linu-i, lin şi flori dalbe, nicio problemă, are cineva grijă să le deştepte şi să le alinieze în poziţie de drepţi. Pe locuri, fiţi gata, start!

Am intrat buluc în 2012, iar când nici n-au apucat bine sarmalele să se digere şi paharele de vin să se aşeze domestic
unele peste altele ne-am trezit ca apucaţii în mijlocul scandalurilor cu subminarea economiei, în debarcări de mascaţi pe la
uşile miliţienilor obişnuiţi să ia banii de ciorba de burtă de la şoferi, în convorbiri sub semnul oboselii între Arafat şi Băsescu prin telefon la tembelizor, în mijlocul unor crime odioase, eliberări de pseudoviolatori şi câte şi mai câte grozăvii. Doamne apără şi păzeşte, peste toate zdruncinăturile astea care ne-au crescut adrenalina la maxim, ne mai şi îngrămădim ca chiorii la coadă la apă sfinţită şi dăm din coate spre iertarea păcatelor, ba ne mai şi aşezăm sistematic să ne plătim dările către stat încă din primele zile ale anului. Iri candidează la scaunul de primar al capitalei şi este sfătuit să-şi ia pantofi cu toc, pe Bianca o doare-n genunchi şi se mută la prinţul Cristea la Cluj, Gigi se ceartă cu toţi, Borcea se retrage, Lucescu o ia peste linia continuă, cântăreaţa nu ştiu cum a renunţat la liceu şi are succes în Indonezia, Costiţă Ioniţă a şters paharele în culisele emisiunii lui Leno, Roberta se mărită e nuntă-n cartier, Vica îi sare la beregată lui Piţi, nu mai e apă, străzile sunt desfundate, pârtiile de schi n-au zăpadă.

Hai că-i amuzant, Circus Maxium e abia la primele reprezentaţii, să vedeţi ce-o să urmeze! E an electoral, aşa că din program imposibil să lipsească bălăcărelile, şantajele, lupta pentru ciolane, vorbe goale rostite cu emfază, programe peste programe de reabilitare şi câte şi mai câte. Aşezaţi-vă comod pe unde puteţi, că vor fi multe de văzut: Circus Maximus e abia la început!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.