Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/01/2012
Arhiva Zile si Nopti

Patru premiere la teatru

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Patru premiere la teatru Share Patru premiere la teatru


În luna ianuarie, pe scena Teatrului Național „Radu Stanca“ din Sibiu se joacă unele dintre cele mai importante spectacole din repertoriu. După startul de la începutul lunii, cu comedia „Puricele în ureche“, în regia lui Șerban Puiu, spectatorii s-au putut întâlni cu Ofelia Popii în spectacolul „Felii“ şi s-au putut delecta cu „Opinia Publică“ în regia lui Cristian Theodor Popescu.

Patru spectacole noi se alătură celor douăzeci și trei de reprezentații programate în acest început de an: „Prima premieră a anului este programată joi, 12 ianuarie și îi aduce împreună pe actorii Nicu Mihoc și Serenela Mureșan în spectacolul „Eden“ de Eugen O’Brien. „Profesorul de franceză“, o coproducție a Teatrului Național și CAVAS, va marca sâmbătă, 14 ianuarie, cea de-a doua premieră a acestui an.

Seria premierelor continuă duminică, 29 ianuarie, cu spectacolul „Încurcă-i drace!“ în regia lui Șerban Puiu. Ultima premieră a acestei luni va avea loc la Secția Germană și aduce în fața publicului producția „Shakespeare în 90 de minute / Shakespeares sämtliche Werke (Leicht Gekürtz)“ ce va avea loc marți, 31 ianuarie”, ne spune Adrian Tibu, reprezentant PR al teatrului sibian.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.