Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/01/2012
Arhiva Zile si Nopti

Apocalipsa NU vine. Parol!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Apocalipsa NU vine. Parol! Share Apocalipsa NU vine. Parol!


Gata pauza. Ne-am întors la treburi, la oraş, la teatru şi la filme. Explozie de premiere peste tot, de zici că treaba cu Apocalipsa chiar e adevărată şi se grăbesc cu toţii să ne distreze cât mai e timp şi Pământ pentru asta.

Nu te baza pe sfârşitul lumii ca să fii leneş la muncă. Nu renunţa la planul de mers la sală, măcar două săptămâni dacă te ţine şi tot e bine. Nu te culca pe-o ureche. Spală vasele din chiuvetă, fii amabil cu oamenii, inclusiv cu şefii pe care nu-i placi, investeşte în timp liber de calitate, că dacă e cum spun eu şi scăpăm cu viaţă anul ăsta, o să te faci de râs la anul pe vremea asta.

E al treilea an în care sunt atentă la felul în care cultura îşi reporneşte motorul la mijloc de ianuarie, şi parcă mai abitir ca anul ăsta n-a vibrat programul cultural nicicând. Ceea ce înseamnă că suntem datori să ne mişcăm în ritmul impus, că e păcat să lăsăm actorii singuri pe scenă în cea mai incertă şi caldă dintre ierni.

Plus că s-au deschis restaurante noi, cafenele, în magazine-s reduceri, pe Valea Prahovei se schiază… E rost de zile şi nopţi pline, e clar!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.