Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/01/2012
Arhiva Zile si Nopti

Unge-ţi rotiţele obosite la Atelier Mecanic

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Unge-ţi rotiţele obosite la Atelier Mecanic Share Unge-ţi rotiţele obosite la Atelier Mecanic


E fain că tot mai mulţi proprietari de baruri înţeleg că nu e suficient să pui nişte mese, o muzică şi nişte bere la tejghea ca să atragi nişte clienţi fideli. Mai e nevoie şi de un concept pe care locul să-l respire prin felul în care e decorat sau prin atitudinea oamenilor care lucrează acolo. Iar noul Atelier Mecanic e dovada că imaginaţia şi simţul jocului te ajută să îţi faci un renume şi să îi faci pe oameni să revină.

Atelier Mecanic e un fel de uzină de simţit bine, în sensul că e amenajat precum o hală muncitorească, cu diferenţa că aici e loc de relaxare şi de hlizeală. Încă de la intrare eşti pus în temă: numele barului e scris pe perete cu şuruburi, cuie şi chei franceze, iar pe pereţi sunt anunţuri muncitoreşti precum „Purtaţi ochelarii de protecţie” sau “Nu ungeţi maşina în funcţiune”. Scrumierele sunt făcute din rulmenţi, iar picioarele meselor din bucăţi de strung. Muncitorii nu e nevoie să vină cu sufertaşul de acasă, pentru că aici se mănâncă (de la supă de roşii cu busuioc, la cheesecake cu portocale) şi se bea bine (bere japoneză, vinuri, cocktailuri).

Nu în ultimul rând, muzica jazziacă şi concertele live te pun cu roţile în sus după o zi de muncă. De încercat!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.