Apoi, supriza şi mai mare a venit când în meniu am văzut, pentru prima oară pe toate la un loc, şorici, caltaboş, tobă şi, ţine-te bine, jumări tradiţionale. Dap, chiar şi acum, primăvara. În plus, am găsit şi ciorbă de porc cu zeamă de varză şi o ţuică fiartă, ca la tot românul acasă.
Pe pereţi sunt atârnate fotografii din Bucureştiul interbelic, iar muzica e 100% românească, de acum vreo 40 de ani: Corina Chiriac, Angela Similea, Anda Călugăreanu. Dacă mai adăugăm că pe cartea de vizită e printată o Românie completă, cu Basarabia cu tot, înţelegi de ce spunem că localul e românesc până în dinţi. Cu toate astea, nu pică în kitsch, ba dimpotrivă: zâmbetul lăţit pe faţă nu te va părăsi nici măcar la ieşirea din acest local micuţ şi tare primitor.