Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/01/2012
Arhiva Zile si Nopti

Rhea Costa Bridalissima

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Rhea Costa Bridalissima Share Rhea Costa Bridalissima


Colectia **Bridalissima** este un mix de piese si accesorii speciale, din care fiecare mireasa poate alege pentru a crea o tinuta perfecta, unica, cu ajutorul stilistului **Rhea Costa**. Rochia de mireasa Bridalissima este eleganta, sofisticata, dar in acelasi timp accesibila, moderna si versatila. Este rochia pe care o poti purta oricand dupa marele eveniment, accesorizata diferit, mixata cu alte piese din garderoba sau modificata in atelierul Rhea Costa.

*Backstage of the perfect wedding* este un spatiu conceptual care reuneste elementele nuntii de vis si specialistii care o pot transforma in realitate. Te asteptam cu drag, in universul special creat împreuna cu Malvensky, Diamond Boutique, Van Vask, Tudor Personal Tailor, Pink&Blue, Golden Point, Zinnia Floral Design, Molecule F, Chambord, Shiny Events si Honeymoon Concept.

Miercuri, 11 ianuarie 2011, incepand cu ora 17:30, Sala Constanta, Marriott Bucharest Grand Hotel, Rhea Costa si Dior te invita in culisele nuntii perfecte, la o vizionare in exclusivitate a colectiei Rhea Costa Bridalissima.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.