Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/01/2012
Arhiva Zile si Nopti

Petrecere cu acadele la Sliders Caffe

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Petrecere cu acadele la Sliders Caffe Share Petrecere cu acadele la Sliders Caffe


Dacă n-ai ajuns încă la Sliders Caffe, weekendul ăsta ar putea fi un început bun, că doar prima impresie contează, nu? Pe mine m-a convins site-ul lor, ce arată ca-ntr-un film cu motociclişti. Totul e pus la punct acolo, de la lista evenimentelor trecute la cele ce urmează.

Sliders e singurul local din capitală unde cel mai bun karaokist pleacă acasă c-o sumă frumuşică de bani (250 euro), aşa că s-ar putea să dai peste nişte voci demne de Românii au talent. Pe 7 mai, cei de la Sliders Caffe organizează o petrecere cu acadele. Cum funcţionează? Foarte simplu. Acadica verde, eşti disponibil. Acadica galbenă, nu eşti hotărât. Acadica roşie, n-ai chef. Este doar pretextul pentru care DJ Dolo va încinge petrecerea toată noaptea.

În fiecare joi cei de la Improvisneyland te fac să râzi cu spectacolul lor de improvizaţie ce trebuie încercat cel puţin pentru diversitate, petrecerile cu cocktailuri tematice sau cu DJ newcomers sunt la ordinea zilei, iar în fiecare vineri seara Radu Captari face show de muzică live. Verifică www.sliderscaffe.ro, pune-te la curent cu evenimentele organizate de ei şi dă-le o şansă.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.