Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/01/2012
Arhiva Zile si Nopti

Open Pub pe Tunari

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Open Pub pe Tunari Share Open Pub pe Tunari


Ieşi de la metrou la Ştefan cel Mare, mergi pe Tunari vreo 200 de metri şi-ai ajuns. N-ai cum să ratezi locul, o să-ţi sară în ochi hamacele de pe terasa acoperită, sau mesele de fusbal şi ţinta de darts şi ele tot pe terasă. Îţi mai spun un secret: urcă la mansardă! Să vezi acolo relaxare pe nişte perne uriaşe şi comfortabile de pe care n-o să-ţi mai vină să te ridici, plus că e foarte linişte şi folosindu-te de wireless-ul gratis poţi lucra nestingherit.

La bar se prepară shot-uri care mai de care şi fiecare zi are tema ei. Lunea fotbal, marţi guitar and vocal (vino cu chitara), miercuri karaoke (premiu în alcool pentru best performance), joi jazz, vineri bankers night, sâmbătă DJ-ul pune funk, iar duminica cafelele te ajută să uiţi că urmează luni. Ca orice loc care se respectă, îi găseşti pe Facebook, site-ul (openpub.ro) lor arată foarte bine şi îngrijit, iar unele zvonuri spun că uneori poţi da comanda prin contul lor de Twitter (@openpubro) dacă la masă ta n-a ajuns încă un chelner.

Atmosfera relaxată te va face să uiţi de zarva din oraş, aşa că Open Pub e un loc ce trebuie vizitat, indiferent dacă vrei să petreci până dimineaţă sau dacă îţi trebuie o bere rece, ori o cafea tare.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.