Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/01/2012
Arhiva Zile si Nopti

Music Hall, loc de rockăreală în direct

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Music Hall, loc de rockăreală în direct Share Music Hall, loc de rockăreală în direct


Pe Nicolae Titulescu par să fie ceva energii dubioase, acolo închizându-se, pe rând, Live Metal Club și Cage Club. Acum, e rândul unui nou-venit să își încerce norocul acolo: Music Hall, deschis în februarie. Mari schimbări nu s-au petrecut cu interiorul, în sensul că găsim aceeași sală mare, foarte bună pentru concerte, împărțită în două. Jumătate e pentru dans, jumătate pentru cei care vor să stea jos, lucru pe care nu-l recomandăm totuși datorită meselor foarte scunde și taburetelor relativ incomode, mai ales atunci când trebuie să te cocoșezi peste masă ca să te faci auzit.

Prețurile sunt oarecum măricele pentru zona clubului (departe de centru, pe lângă Gara de Nord), însă pentru cei care locuiesc prin apropiere, clubul e o alegere potrivită. Având în vedere spațiul generos (încap circa 300 de persoane), Music Hall găzduiește o mulțime de evenimente live, de la karaoke și cântări constante cu trupa locului, Everplay, până la concerte de rock și folk cu Partizan, Iris, Mircea Baniciu sau Alina Manole. Cu toate astea, deși cred că patronii au cele mai bune intenții, clubul nu pare să te motiveze suficient: muzica și lipsa relativă de clienți te fac să dai și tu stingerea rapid.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.