Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/01/2012
Arhiva Zile si Nopti

Mesogios: O momeală perfectă pentru o seară perfectă

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Mesogios: O momeală perfectă pentru o seară perfectă Share Mesogios: O momeală perfectă pentru o seară perfectă


Pentru iubitorii de peşte, restaurantul **Mesogios** e momeala perfectă ca să „agăţi” o seară reuşită în oraş. Pentru că la Mesogios, atmosfera grecească şi felurile de mâncare bazate în principal pe peşte şi fructe de mare alcătuiesc un amestec numai bun dacă faci şi tu parte, ca şi noi, dintre cei care iubesc aromele marine şi carnea albă, moale şi dulce.

La Mesogios găseşti, din acest punct de vedere, cam tot ce vrei în materie de mâncare marină: creveţi, caracatiţă, stridii, homari, lup de mare, melci şi raci, crabi şi câte şi mai câte, toate proaspete şi ademenitoare.

Pe partea de mâncare grecească, îţi recomandăm să nu ratezi tsatsiki-ul, icrele şi brânza feta combinată cu măsline verzi şi aromate. Restaurantul este decorat, cum altfel, în stil pescăresc, cu cârme şi corăbii ancorate pe pereţi, cu nişte combinaţii liniştitoare de culori – albastru şi galben -, lumini aurii, oglinzi mari şi acvarii. Atmosferă plăcută şi o mâncare delicioasă care te va lăsa, la sfârşit, mut ca peştele.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.