Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/01/2012
Arhiva Zile si Nopti

Indie Club – un nou concept, o nouă experienţă

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Indie Club – un nou concept, o nouă experienţă Share Indie Club – un nou concept, o nouă experienţă


Indie Club Live (Str. Inişor 2, vizavi de UNATC) te aşteaptă cu un nou concept, o nouă experienţă unică, prin evenimentele live şi alături de invitaţii speciali. De la karaoke, stand-up-comedy şi până la concertele din fiecare weekend, party cu DJ renumiţi şi MC, Indie şi-a dedicat toată atenţia pentru ca tu să te simţi cât mai bine.

La etaj vei găsi barul, care se continuă cu cafeneaua unde poţi comanda numeroase sortimente de cafea, plus diverse cockteiluri, dar poţi şi să urmăreşti meciurile favorite live, transmisii din campionatul mondial de F1, campionatul mondial de motociclism viteză MotoGP. Odată cu sosirea primăverii şi până toamna târziu, Indie Club te invită să te relaxezi sau să te distrezi şi la terasa cu o capacitate de peste 100 de locuri, unde poţi urmări transmisiuni live sau poţi intra pe internet, în zona de WiFi.

Nu uita să consulţi programul petrecerilor din fiecare zi, ca să ştii dacă trebuie să te pregăteşti pentru un karaoke, o seară folk sau un party la care vei dansa până dimineaţă.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.