Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/01/2012
Arhiva Zile si Nopti

Fără sare şi piper, viaţa n-are gust

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Fără sare şi piper, viaţa n-are gust Share Fără sare şi piper, viaţa n-are gust


Dacă ai o întâlnire de afaceri mai importantă ca de obicei, restaurantul **“Sare şi Piper”** este locul potrivit. Situat într-o zonă centrală, dar mai puţin aglomerată, locul e accesibilă în contextul traficului aglomerat din capitală.

Cu peste 25 de sortimente de pizza, 15 sortimente de paste şi preparate din pui şi vită, meniul restaurantului este variat şi bun. Cele zece feluri de salate proaspete pot servi drept prânzul potrivit pentru vegetarieni, iar eu ţi-aş recomanda să încerci garnitura de spanac, la fel de gustoasă ca la mama acasă.

Pe site-ul www.sare-piper.ro găseşti meniul detaliat cu preparate pe care le poţi comanda chiar şi de-acasă (la tel. 0744 663 451), dar şi poze care să te ajute să hotărăşti dacă acest restaurant italian este potrivit pentru a te face să-l vizitezi, fie pentru o cină în doi, fie pentru o petrecere onomastică. Îl găseşti în zona Timpuri Noi.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.