Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/01/2012
Arhiva Zile si Nopti

Cramă Domnească cu vin şi mâncare boierească

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cramă Domnească cu vin şi mâncare boierească Share Cramă Domnească cu vin şi mâncare boierească


La Crama Domnească, boierii dumneavoastră, vă recomand să mergeţi dacă aveţi oaspeţi de peste mări şi ţări, pentru atmosfera localului.

Restaurantul e tare chipeş pe dinăuntru – cu trei saloane mobilate în stilul secolelor trecute: săbii şi scuturi pentru cavalerii poposiţi la mese, candelabre somptuoase, şemineu, duşumea din lemn, coloane, cărămidă roşie şi piatră masivă, lumânări, rasteluri şi butoaie adevărate pentru licori bahice.

Pe de altă parte, bucatele sunt îndestulatoare dacă drumeţii nu vin prea înfometaţi. Porţiile de *zacuscă*, *pastă de brânză picantă*, *pastramă afumată de pui* sau *babic dobrogean*, de *cotlet de berbecuţ* sau piept de pui sunt tare gustoase, nu zic ba, însă ar merge să fie un pic mai rotunjoare, chiar dacă pungile tuturor trăiesc vremuri grele.

Dar noi să fim sănătoşi şi să ne veselim cu acele comori roşii, albe sau roze, dulci sau seci, pe care le adăposteşte pivniţa. Negrul de Drăgăşani, Busuioaca de Bohotin sau Tămâioasa Românească îţi vor pune capac.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.