Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/01/2012
Arhiva Zile si Nopti

Artiştii noi, un obicei vechi la Big Mamou

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Artiştii noi, un obicei vechi la Big Mamou Share Artiştii noi, un obicei vechi la Big Mamou


Pare-se că, în sfârşit, Big Mamou a intrat într-o căsnicie fericită. Mă refer la locul în care clubul a stat deschis în ultimii cinci ani, ceva mai jos de rondul de la Unirii, iar asta pentru că, în ultimii zece ani, Big Mamou a schimbat alte trei locuri.

Aici însă, în miezul oraşului, vizavi de Curtea de Apel, micuţul local, cunoscut pentru continuitatea cu care promovează muzica de calitate, pare că a tras lozul câştigător: terasa îi e tot timpul plină, iar în serile cu concerte nu găseşti un loc liber. Ceea ce explică de ce clubul nu şi-a schimbat niciodată specificul: trupele de funk, hip-hop, blues şi jazz aflate la început au găsit aici, întotdeauna, o scenă pentru concerte.

Aşadar, da, la Big Mamou ai ocazia să asculţi mereu artişti new-comers, dar şi nume cunoscute precum A.G. Weinberger, Travka sau Luna Amară. Ce au în comun toţi oamenii ăştia e că iubesc muzica bună şi că, odată intraţi aici, îşi lasă fiţele la intrare, asta dacă le-au avut vreodată. Aşa că, de exemplu, dacă ştii să cânţi la vreun instrument şi ai vreodată ai chef să urci pe scenă ca să improvizezi cu unul dintre artişti, poţi s-o faci lejer. Big Mamou e un loc în care, fii sigur de asta, eşti ca acasă.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.