Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/01/2012
Arhiva Zile si Nopti

Veniţi de luaţi shaorma la Jerusalem

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Veniţi de luaţi shaorma la Jerusalem Share Veniţi de luaţi shaorma la Jerusalem


Luna trecută, la Tineretului, vizavi de liceul Şincai, se deschidea un loc tentant pentru amatorii de mâncăruri rapide. Atunci am aflat că de la Ierusalim vine shaorma, adică de la Jerusalem – această combinaţie de shaormerie cu terasă şi wi-fi.

După ce, în ziua deschiderii, peste 200 de oameni au ocupat strategic zona pentru o shaorma gratis, acum suntem salvaţi! Putem merge oricând să încercăm una dintre specialităţile cu carne de curcan, shaorma cu sos de humus şi carne de viţel sau humus la farfurie, fără să ne mai călcăm în picioare. Asta, pentru că shaormeria dispune de locuri destule pe terasă, aranjată simpatic cu flori şi mese din lemn puse la umbră.

Apropo de aşezare, singurul semn de întrebare ar fi cum de shaormeria ocupă aproape tot trotuarul, un spaţiu public, dacă ne luăm după ciudata de lege. Stomacul nu cunoaşte însă Constituţia, decât poate pe cea a sosurilor picante, pe care cu siguranţă o poate aprofunda la Jerusalem.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută