Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/01/2012
Arhiva Zile si Nopti

Ungra Delicatesuri: Între natural, bio şi delicios

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ungra Delicatesuri: Între natural, bio şi delicios Share Ungra Delicatesuri: Între natural, bio şi delicios


Ce-mi place la Bucureşti mai mult şi mai mult este faptul că mereu descopăr locuri interesante, ce devin în scurt timp „magazinul preferat”, „restaurantul preferat”, „ceainaria preferată” şi aşa mai departe.

Săptămâna aceasta am descoperit **Ungra**, o delicaterie abia deschisă care şi-a câştigat un loc binemeritat în topul meu de „preferate”. Am găsit aici produse care mi-au vrăjit papilele gustative precum miere ecologică, cu nuci şi scorţişoară, caviar din alge de mare, ciocolată fină, lapte proaspăt direct de la fermă sau branzeturi delicioase.

Şi daca tot a venit vorba de branzeturi, trebuie menţionat că la Ungra găseşti o gama largă, dar atent aleasă, de produse din lapte de bivoliţă, vacă, oaie sau capră. Iar pentru cei care nu se pot abţine de la carne oferta este mai mult decât generoasă: pastramă de oaie, afumată cu lemn de fag şi acoperita de condimente naturale, pateu forestier din ficat de pui şi porc cu ciuperci si glazură cu fructe de pădure sau mezeluri din vânat. Toate proaspete, naturale şi cu adevărat delicioase.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.