Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/01/2012
Arhiva Zile si Nopti

Joseph Hadad, magicianul de la Casa Vernescu

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Joseph Hadad, magicianul de la Casa Vernescu Share Joseph Hadad, magicianul de la Casa Vernescu


A gătit pentru Regele Juan Carlos al Spaniei, pentru Bill Clinton, pentru Margaret Thatcher, pentru Regele Hussein al Iordaniei şi pentru multe alte celebrităţi mondiale. Ştie peste 2000 de reţete mai sofisticate decât ţi-ai putea imagina. Trăieşte pentru a împărtăşi din pasiunea pentru mâncărurile speciale oricărui norocos ce-i devine client.

Îl găseşti la restaurantul Casa Vernescu, zilnic, unde după ora 18:00, poţi face o rezervare. Ştie o vrajă prin care amestecă *file-ul de lup de mare* cu *langustinele* cu *roşii confiate* şi *mousse de anghinare mediteraneană*. Iluzia cascadei de gusturi ce se crează în gura ta aproape c-o să te facă s-aplauzi.

Dar magia supei *consommé cu ouă de prepeliţă* ai văzut-o vreodată? Şi ea te va face să te întrebi “Oare cum a reuşit?” Iar pentru grand finale vei rămâne uimit iremediabil de gustul unei *crème brulèe de ciocolată albă*, aromată cu cimbru şi decorată cu zmeură şi alune crocante. Trece neapărat o masă la Casa Vernescu în bucket list.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.