Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/01/2012
Arhiva Zile si Nopti

Dharma Bar – legea eternă a relaxării

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Dharma Bar – legea eternă a relaxării Share Dharma Bar – legea eternă a relaxării


În sanscrită, Dharma înseamnă adevăr universal, o stare perfectă care nu e zdruncinată de evenimentele exterioare. Iată de ce, la Dharma Bar, legea asta se aplică destul de bine, fiindcă în acest bar micuţ din miezul Bucureştiului, lucrurile merg, în mare, chiar cum trebuie.

Dharma găzduieşte atât o terasă, cât şi un bar interior, aşa că poţi să te relaxezi afară, sub umbreluţe, la mesele de lemn, în timp ce bei o limonadă dulce şi răcoroasă cu grapefruit, lămâie şi lime, cocktailuri precum Tequila Sunrise şi Pina Colada sau specialitatea casei – Dharma punch, toate astea în timp ce asculţi zumzetul trecătorilor de pe străduţele Centrului Istoric. Sau poţi, pe de altă parte, să stai înăuntru, la bar, privind meciurile Campionatului (te previn însă că cele două plasme nu sunt dotate cu filtru anti-vuvuzele, aşa ca vino înarmat cu răbdare:) ).

Dacă nu te poţi desprinde de mailul de serviciu, Dharma are internet wireless, aşa că şi problema asta e rezolvată. Ziceam la început că, în mare, lucrurile sunt aşa cum trebuie aici, poate doar cu excepţia chelnerilor care par uneori să nu facă faţă, indiferent de cât de aglomerat (sau nu) este locul. Din nou, îţi recomandăm un pic de răbdare.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.