Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/01/2012
Arhiva Zile si Nopti

Deja Fu: un loc al prietenilor în devenire

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Deja Fu: un loc al prietenilor în devenire Share Deja Fu: un loc al prietenilor în devenire


Dacă vii pentru prima oară la Deja Fu şi te întâmpină Alex, unul dintre patronii barului, ai deja în faţă profilul perfect al clienţilor lui: Alex e pletos, zăpăcit, miştocar şi are prieteni şi mai şi. Cam despre asta e vorba în Deja Fu – despre întâlniri la care discuţi oricât despre orice, la o bere sau un vin. Şi nu mă refer neapărat la prietenii tăi vechi, ci şi la oamenii pe care îi cunoşti aici.

Ca să-ţi faci o idee, poţi să-ţi aduci propriile foldere de muzică, pe care să le laşi în calculatorul barului. Când ai chef de o melodie, te duci şi ţi-o alegi singur. Şi nu în ultimul rând, dacă ai chef de exprimări artistice, indiferent că este vorba de concerte, teatru sau expoziţii foto, la Deja Fu găseşti oricând spaţiu gratuit pentru asta.

Barul găzduieşte lunar câte o expoziţie foto şi ori de câte ori o trupă amatoare de muzică sau de teatru vrea să dea un spectacol, aici poate să apeleze cu încredere, pentru că nimeni nu-i va cere niciun ban. În rest, e (şi mai) de bine: un bar cu terasă cu tot, mese de lemn, sobă de teracotă, Dire Straits şi Guns’n’Roses, internet wireless, totul într-o veche casă de pe lângă Foişorul de Foc. Simplu. Primitor. Pentru prieteni.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută