Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/01/2012
Arhiva Zile si Nopti

Chicken Staff – KFC local

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Chicken Staff – KFC local Share Chicken Staff – KFC local


Dacă eşti sătul de mâncărurile restaurantelor selecte – gustoase, nu zicem nu, dar în urma cărora te ridici cam la fel de înfometat precum erai când te-ai aşezat, avem o sugestie de prânz rapid, proaspăt şi gustos. Pe de altă parte, nu ştim exact cât de sănătos e, dar atât timp cât nu faci abuz, e ok.

Vorbim de un fel de KFC de Bucureşti, **“Chicken Staff”**, care face diverse comercializări de puicuţe şi alte combinaţii de carne. Nu vie, ci corect condimentată, bine făcută şi asortată de minune cu legume şi sos de usturoi, pus din belşug în şaorma. Mai găseşti tot acolo copănele, fâşii de piept de pui pregătite în genul celor crispy de la KFC, cartofi sau ciorbe.

Mâncarea e mereu proaspătă şi de calitate, drept dovadă că Chicken Staff e deja de 10 ani pe piaţă, iar oamenii stau la coadă ca să îşi ia prânzul de aici. O ultimă veste bună: au program non-stop, aşa că aici găseşti pansament gastric chiar şi în cele mai înaintate ore din noapte.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.