Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/01/2012
Arhiva Zile si Nopti

Visul american: Vită şi creveţi la Red Angus

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Visul american: Vită şi creveţi la Red Angus Share Visul american: Vită şi creveţi la Red Angus


Ia spune-mi, când ai mâncat ultima oară o tartină cu măduvă rumenită? Mda, aşa mă gândeam şi eu. Şi să ştii că e nemaipomenită! Măduvă de vită din Noua Zeelandă, rumenită uşor, întinsă în strat fin pe o felie de pâine prăjită, presărată cu un dram de sare de mare… Un antreu foarte bun pentru o masă specială, aş zice.

Azi povestim despre fripturi de vită şi despre un loc care nu vinde altceva decât specialităţi din vită importată din Noua Zeelandă şi SUA. În teorie, asta nu-ţi spune mare lucrul, ştiu, aşa că o să mă reorientez spre farfurie şi conţinutul ei. Ce vezi în poza de mai sus este specialitatea restaurantului Red Angus, respectiv o bucată sănătoasă de carne de vită preparată simplu, la grătar, cu sare, piper şi ierburi proaspete, însoţită de *creveţi black tiger* fripţi şi ei la grătar.

Carnea a fost de departe cea mai bună *friptură de vită* pe care-am devorat-o până acum, bine pătrunsă, moale, deloc uscată în ciuda grosimii bucăţii de carne, nemaipomenit de aromată. *Creveţii* au fost şi ei gustoşi împreună cu *sosul de usturoi* şi *cartoful copt cu sos de smântână*. Mi-a plăcut la red Angus. Mi-am adus aminte de excursia mea în SUA, unde am învăţat că dacă îţi doreşti ceva suficient de mult, sigur ţi se întâmplă.

" "

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută