Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/01/2012
Arhiva Zile si Nopti

Vă fac un platouaş? Platoul casei la Pixie

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Vă fac un platouaş? Platoul casei la Pixie Share Vă fac un platouaş? Platoul casei la Pixie


Am mers la Pixie la îndemnul unui coleg din redacţie care-a descoperit de curând locul şi s-a lăsat rapid cucerit. Eu, mai mofturoasă în cerul gurii, după investigarea atentă a locului şi mai ales a conţinutului farfuriilor, spun că locul e decent, dar nu memorabil.

Frumos decorat, fără îndoială. Cu servicii mai prietenoase şi mai rapide decât în multe alte restaurante din Capitală. Cu discuţii între ospătar şi bucătari suficient de răspicate cât să se audă şi de la masa din spate. Şi cu o specialitate a casei cam scumpă.

Platoul Pixie costă 54 de lei şi conţine caşcaval pane (în care n-am reuşit să identific vreun gust), ficăţei de pui (puţin amărui), piept de pui pane (foarte gustos), cartofi prăjiţi (suficienţi) şi cabanoşi prăjiţi. Am cerut şi-un sos de usturoi care să meargă cu platoul, am primit un mujdei cu muuuuultă apă, probabil calculat să ajungă, nu să fie şi bun. Şi uite-aşa m-a costat o masă de o persoană 70 de lei.

La desert am ascultat recomandarea ospătăriţei, şi rău am făcut. Porţia de tiramisu proaspăt s-a întors la bucătărie aproape întreg. Pişcoturile erau uscate, crema era fadă, frişca din tub inutil camuflată sub stratul de cacao de deasupra. Am auzit că ciorbele-s bune….

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută