Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/01/2012
Arhiva Zile si Nopti

Muzică, mâncare şi băuturi cu Shift-ul

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Muzică, mâncare şi băuturi cu Shift-ul Share Muzică, mâncare şi băuturi cu Shift-ul


Bătrân de nici măcar o lună, clubo-baro-restaurantul Shift aduce un alt concept: „Cu schimbul”. Adică e un fel de bufet suedez în materie de distracţie. Tot ce vrei, găseşti aici: dacă nu-ţi sunt pe plac muzica dream pop sau post-rock, o schimbi cu jazz sau electro.

Dacă nu vrei să stai la barul de la parter, faci cu schimbul: când acolo, când la etaj, unde te aşteaptă o superbă cameră orientală, decorată cu divan, pernuţe, voaluri şi covoare, plus un spaţiu în tavan prin care intră lumină naturală. Dacă nici asta nu-ţi e pe plac, ia calea terasei, amenajată ca o căsuţă franţuzească, cu ghivece de flori atârnate pe ziduri din cărămidă, mese din fier forjat şi un separeu din lemn. Poate toată perindarea asta ţi-a făcut foame, aşa că îţi recomandăm o supă franţuzească de ceapă sau o dorada în crustă de sare, la care poţi să asortezi un cidru sau, dacă-ţi place să joci tare, un absint.

Vizavi de preţuri, poate-ar fi bine să vii după ce ţi-ai achitat ratele, chiria şi întreţinerea. Dar te asigurăm că şi merită: Shift ţine loc de bistro unde poţi să iei micul dejun, de loc liniştit pentru masa de prânz sau de „loc al pierzaniei” în care intri seara, la party-uri, şi mai ieşi dimineaţa.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.