Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/01/2012
Arhiva Zile si Nopti

Muzică, mâncare şi băuturi cu Shift-ul

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Muzică, mâncare şi băuturi cu Shift-ul Share Muzică, mâncare şi băuturi cu Shift-ul


Bătrân de nici măcar o lună, clubo-baro-restaurantul Shift aduce un alt concept: „Cu schimbul”. Adică e un fel de bufet suedez în materie de distracţie. Tot ce vrei, găseşti aici: dacă nu-ţi sunt pe plac muzica dream pop sau post-rock, o schimbi cu jazz sau electro.

Dacă nu vrei să stai la barul de la parter, faci cu schimbul: când acolo, când la etaj, unde te aşteaptă o superbă cameră orientală, decorată cu divan, pernuţe, voaluri şi covoare, plus un spaţiu în tavan prin care intră lumină naturală. Dacă nici asta nu-ţi e pe plac, ia calea terasei, amenajată ca o căsuţă franţuzească, cu ghivece de flori atârnate pe ziduri din cărămidă, mese din fier forjat şi un separeu din lemn. Poate toată perindarea asta ţi-a făcut foame, aşa că îţi recomandăm o supă franţuzească de ceapă sau o dorada în crustă de sare, la care poţi să asortezi un cidru sau, dacă-ţi place să joci tare, un absint.

Vizavi de preţuri, poate-ar fi bine să vii după ce ţi-ai achitat ratele, chiria şi întreţinerea. Dar te asigurăm că şi merită: Shift ţine loc de bistro unde poţi să iei micul dejun, de loc liniştit pentru masa de prânz sau de „loc al pierzaniei” în care intri seara, la party-uri, şi mai ieşi dimineaţa.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută