Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/12/2011
Arhiva Zile si Nopti

După petrecere este… înainte de petrecere

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii După petrecere este… înainte de petrecere Share După petrecere este… înainte de petrecere


Nici nu am desfăcut bine cadourile de sub brad, nu am aruncat încă ambalajele la coș, nici nu am apucat să ne bucurăm de marea sărbătoare creștină și mintea ne este deja invadată de următorul eveniment: Revelionul. Afară bate Crivățul, iar în creier gândurile se învălmășesc spulberate de un alt vânt, răscolindu-ne neuronii: unde și cu cine petrecem acest revelion, de când până când plecăm și cu ce, care va fi rochia potrivită, dar pantofii, câte rezerve mi-ar trebui la acest capitol, care e lista exactă a invitaților, dar cea de bucate?

Milioane de gânduri, mai mult enigme neelucidate, ale căror soluții corecte numai timpul și hazardul le vor dezvălui. Însă ne place să ne facem griji inutil, o parte obligatorie din programul premergător fiecărui eveniment, sărbători sau excursii, ca un fel de ritual denumit „febra de dinainte”. După consumarea evenimentului, constatăm invariabil că toate aceste agitații nu au fost decât o mică furtună într-un pahar de apă.

Așa că, urmează un sfat care va ține loc și de urarea tradițională pentru anul care urmează. Pe lângă toate celălalte urări ce se încadrează în clișeul „Same procedure every year”, Zile și Nopți îți dorește puterea de a recunoaște și mai ales de a aprecia ceea ce ai. Material și nu numai. Ia-ți timpul necesar și bucură-te de Acum; Mâine mai poate aștepta puțin.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.