Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/12/2011
Arhiva Zile si Nopti

Misiune Imposibilă 4

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Misiune Imposibilă 4 Share Misiune Imposibilă 4


Eu personal i-am uitat şi pe James Bond şi pe John McClane. Dacă de Bond aţi auzit cu siguranţă, McClane e Bruce Willis în Greu de ucis. De ce i-am uitat? Pentru că Ethan Hunt e noul *insert erou care nu vrea să moară aici*. E modern, are o maşină de-un răcnet de care nici nu s-a auzit încă, umblă prin Dubai şi cel mai şi cel mai important, îşi face singur cascadoriile.

Partea a patra din Misiune Imposibilă a reuşit să mă ţină lipit de scaun două ore, aşteptând cu răsuflarea tăiată următoarea întâmplare pe viaţă şi pe moarte din care Tom Cruise iese doar cu părul un pic răvăşit. Se întâmplă de multe ori, de prea multe ori ar spune unii, dar până la urmă asta e şi ideea într-o misiune, atenţie, im-po-si-bi-lă. Să se exagereze, să se ridice eroul nostru repede chiar dacă pică pe spate de la etajul cinci, să evite toate gloanţele băieţilor răi, iar cronometrul bombei să se oprească undeva foarte aproape de zero.

Salut prezenţa în distribuţie a lui Michael Nyqvist, suedezul pe care-l ştim din trilogia Millenium, dar şi pe cea a lui Jeremy Renner, actorul principal al multi-premiatului The Hurt Locker. Acestea fiind spuse, la cinematograf cu voi! Misiune Imposibilă 4: Ghost Protocol e blockbuster-ul acestui sfârşit de an.

**Misiune Imposibilă 4**

**Regia: Brad Bird**

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.