Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/12/2011
Arhiva Zile si Nopti

Risotto con funghi – Divino Ristorante & Pub

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Risotto con funghi – Divino Ristorante & Pub Share Risotto con funghi – Divino Ristorante & Pub


Terra Madre Day este ziua internaţională Slow Food, un eveniment care are loc simultan în întreaga lume pe 10 decembrie. Este o modalitate de atrage atenţia asupra schimbărilor rapide în modul nostru de alimentaţie, de a trage un semnal de alarmă în ceea ce priveşte pericolul globalizării.

Anul trecut, membrii Slow Food din întreaga lume au organizat cu aceasta ocazie peste 1150 evenimente în 120 de ţări. În România este puţin cunoscută această iniţiativă mondială, iar în Galaţi ea este inexistentă. Pe noi evenimentul ne-a determinat să facem o pauză de masă la Divino Ristorante & Pub. Fiind un restaurant cu specific italian, lista meniu cuprinde preparate tradiţionale italiene cu ingrediente şi mirodenii mediteraneene.

Oferta este generoasă chiar şi pentru cei care în această perioadă a anului ţin post. La recomandarea chef-ului Gigi, pe care aţi avut ocazia să-l cunoaşteţi într-un număr mai vechi al revistei noastre, am comandat risotto con funghi porcini. Trebuie spus că puteţi alege dintre cinci tipuri de risotto, încă o dovadă a diversităţii meniului de la Divino Ristorante & Pub.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.