Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/12/2011
Arhiva Zile si Nopti

Din decembrie Artwe dă startul la lectură

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Din decembrie Artwe dă startul la lectură Share Din decembrie Artwe dă startul la lectură


Bucureşti, decembrie 2011 – Din luna decembrie, **bibliotecile „Cuprins”** sunt disponibile pentru toţi iubitorii de lectură, în cele 5 locaţii partenere: Shift Pub, Godot Café-Teatru, Green Tea, La Scena şi Incubator 107.

**„Cuprins” **este un proiect cultural-educaţional care încurajează lectura în spaţiul urban, prin schimbul de cărți între cititori. Locaţiile partenere găzduiesc biblioteci Artwe cu peste 800 titluri adunate de la edituri şi donatori care au în comun pasiunea pentru lectură. Doritorii pot împrumuta gratuit o carte, cu o singură condiţie: aceea de a pune alta în locul celei pe care au luat-o.

**Oferta bibliotecilor „Cuprins”** este foarte variată, de la romane istorice şi poezii fermecătoare, până la nuvele SF şi cărţi de specialitate. Indiferent de titlul ales, iubitorii de lectură pot savura fiecare rând departe de agitaţia urbană, inconjuraţi de atmosfera caldă din cele 5 locaţii partenere sau luând cartea acasă. Lista completǎ a cǎrţilor din fiecare bibliotecă poate fi vizualizată accesând site-ul Artwe, secţiunea „Cuprins”: www.artwe.ro/cuprins/.

Pentru început, bibliotecile au fost amplasate în 5 puncte centrale din Bucureşti, uşor accesibile publicului, urmând ca din luna ianuarie a anului viitor să fie anunţate noi locaţii partenere. Partenerii au fost selectaţi în funcţie de profilul acestora, precum şi pe baza interesului manifestat în domeniul cultural-educaţional. Astfel, lectura va fi la îndemâna tuturor, putând oricând să însoţească o cafea bună, un ceai cald sau un desert aromat.

Asociaţia Artwe este o organizaţie non-guvernamentală înfiinţată în septembrie 2010 şi care se adresează studenţilor cu înclinaţii artistice. În acest scop, ne propunem să încurajăm bunul gust, creativitatea, neconvenţionalul în rândul studenţilor şi nu numai. „Cuprins” reprezintă cel de-al treilea proiect Artwe după Royal Junkie şi Noname.Art.

Mai multe informații puteţi găsi pe website-ul proiectului: www.artwe.ro sau Facebook: facebook.com/artwe.share
Locaţii partenere: Shift (Str. General Eremia Grigorescu nr.17), LaScena (Calea Cǎlǎraşilor nr. 55), Godot Café-Teatru (Str. Blǎnari nr. 14), Incubator107 (str. Traian nr. 107), GreenTea (Str. Dr. Burghelea nr. 24).

Edituri partenere: Institutul Cultural Român, Editura Minerva, Editura Herald, Casa de Editură Max Blecher, Editura Trei.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută