Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/12/2011
Arhiva Zile si Nopti

Piano Cazola – artă, cultură, conversație în inima Clujului

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Piano Cazola – artă, cultură, conversație în inima Clujului Share Piano Cazola – artă, cultură, conversație în inima Clujului


Situată pe strada Fulicea la numărul 3 (lângă Casa Matei), noua cafenea culturală Piano Cazola are toate ingredientele necesare pentru a deveni una dintre cele mai căutate locații pentru iubitorii de cultură din oraș.

Localul, diferit de alte cafenele din Cluj, își propune în primul rând să se adreseze unui public iubitor de cultură, astfel încât în incinta locației veți putea lua parte la concerte de pian, recitaluri de muzică clasică sau poezie, lansări de carte, proiecții de filme etc. Pe de altă parte, localul se adresează și tuturor celor care doresc să organizeze evenimente corporate, să organizeze întâlniri business etc.

Piazo Cazola însă nu poate fi considerat doar un loc liniștit în care se pot servi cafele (Esspresso, Irish Coff ee, Russian Coff e, Cappuccino sau French Coff e), ciocolată caldă (neagră clasică, neagro cu alune, ciocolată caldă cu aromă de portocale și scorțișoară) sau un pahar de vin fiert. Piano Cazola este și o galerie de artă, unde, lunar veți putea admira expoziții de pictură, fotografie, sculptură aparținând unor artiști consacrați, dar și tineri afl ați la început de drum, care se vor bucura de sprijinul oferit de locație.

Cu o capacitate de aproximativ 100 de locuri, încăperi special amenajate pentru fumători, într-o ambianță plăcută și relaxantă și un fundal muzical de cea mai bună calitate (preponderent muzică clasică, jazz, blues), lucrări de artă menite să vă încânte atât vizual cât și spiritual, Piano Cazola este un loc de întâlnire perfect pentru artiști, iubitori de artă sau pur și simplu pentru cei care apreciază frumosul și care, prin arta conversației, contribuie la ambianță culturală creată aici.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.