Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/12/2011
Arhiva Zile si Nopti

Party spre 2012

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Party spre 2012 Share Party spre 2012


Nu ţi-ai făcut până acum planuri pentru petrecerea dintre ani? Nu-ţi face griji, nu rămâi pe afară: oferta din Bucureşti este extrem de bogată şi pentru toate gusturile.

Pentru amatorii de petreceri electro, COLOR îi aduce la Berlin Club pe Mikhaylo Vityk, cunoscut sub numele de Vakula, un tânăr DJ şi producător din Ucraina, stabilit în Moscova, cunoscut pentru seturile sale de deep house, şi pe Jeremy Underground Paris, ce va anima seara cu deephouse, jazz, funk sau disco. Alături de ei vor mai urca la pupitru Khidja, Fouchat, Djahz, Giuser şi Meewee.

Club Fabrica te invită la un Revelion Rock’N’Roll, cu invitaţi precum Les Elephants Bizarres, Trupa Veche şi The Mood, iar la butoane DJ Jiji. Intrarea costă doar 20 de lei, iar cu biletul ai acces şi în clubul vecin, B52.

Control reinventează cea mai longevivă petrecere a clubului pentru noaptea de Revelion şi îi aduce pe toti DJ-ii rezidenţi – Leo, Cliza, Dan si Nek – la “The Great 2012 Invasion”. Fără rezervare, intrarea costă doar 30 de lei, iar cu rezervare (la rezervari@control-club.ro), pentru 150 de lei ai asigurat un loc la masă, voucher de consumaţie în valoare de 50 de lei şi meniu de mâncare şi desert.

Dacă vrei să faci turul cluburilor din Centrul Vechi, îndreaptă-te către Goblin, unde vor cânta Şuie Paparude, Club A, unde vor uca pe scenă Partizan, sau către Expirat şi OtherSide, unde are loc petrecerea “Sfârşitul Lumii”. În plus, în Elephant Pub are loc “We Love Revelion 2012”, un party pe două niveluri de distracţie, cu open bar si buffet suedez.

Iar dacă toate aceste recomandări nu te-au convins, consultă şi pagina de [**”Ce se întâmplă”**](http://bucuresti.zilesinopti.ro/petreceri-din-2011-12-31.html), unde vei găsi toate petrecerile pentru noaptea de Revelion.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută