Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/12/2011
Arhiva Zile si Nopti

Cum poți contribui la salvarea planetei în noaptea de Revelion

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cum poți contribui la salvarea planetei în noaptea de Revelion Share Cum poți contribui la salvarea planetei în noaptea de Revelion


Revelionul nu e cea mai importantă zi din an atunci când vine vorba de salvarea planetei. Cel puțin nu pentru o mare parte dintre noi. Pe primul loc rămân distracția și bucuria trecerii în noul an alături de cei dragi. Și totuși, ce ar fi dacă anul acesta ne-am gândi să facem din noaptea dintre ani un nou moment prin care sa ne arătam grija față de natură?

Putem începe cu ceva simplu, cum ar fi sa nu aruncăm gunoi pe jos, să nu folosim zeci și zeci de farfurii și pahare de unică folosință, putem să-l petrecem cât mai aproape de casă. Sau putem expune o atitudine prin locul în care ne sărbătorim revelionul. Ce ați zice de Roșia Montană? Este în mod clar la munte, titlul o sugerează, și cu puțin noroc de revelion cam toată zona este sub zăpadă.

Pentru anul acesta se prea poate să fie deja puțin târziu să rezervi mai multe locuri, dar e bine de ținut minte pentru anul viitor. Până atunci, dacă tot la Roșia Montană nu se poate face turism, așa cum niște reclame încearcă insistent să ne convingă, poate apar mai multe camere în care să fie găzduiți non-turiștii. Lăsând gluma și PR-ul la o parte, cu toții știm că Roșia Montană e o destinație de vacanță iar programul de revelion din acest an demonstrează încă o dată acest lucru: vizitatirosiamontana.wordpress.com

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută