Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/12/2011
Arhiva Zile si Nopti

2011 în titluri

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 2011 în titluri Share 2011 în titluri


Haideți să trecem împreună în revistă titlurile care ne-au zguduit în 2011, sau dimpotrivă, cele pe care deja le-am și uitat. Începutul anului i-a adus pe marile ecrane pe cei doi frumoși ai Hollywoodului: Jolie și Depp, în The Tourist. Eu persoanl, uitasem de titlul ăsta.

Am văzut tot în ianuarie Tangled, mult prea lăudata animație Disney, iar în februarie o serie de comedii nu foarte reușite. Trecem peste. În martie am văzut Biutiful, cel mai nou film semnat Inarritu, cu Javier Bardem în rolul principal. Cutremurător. The Killer Inside Me este un must, iar Limitless, Morning Glory sau Mars needs Moms sunt filme drăguțe care merită văzute.

Paul, Rio, Source Code și 127 de ore mi s-au părut cele mai tari producții ale lunii aprilie. Ok, fie, și Fast Five (doar de dragul lui Diesel și de gura băieților). Thor e simpatic, Priest a bine lucrat, iar Pirații…sunt deja la al patrulea “episod”. Bridesmaids însă e o comedie cum rar am mai văzut. Vara și-a intrat în drepturi cu Hangover 2, X-Men First Class, Bad Teacher, Harry Potter și Talismanele Morții 2, Sper 8, dar cel mai așteptat film al verii a fost fără doar și poate Transformers: Dark of the Moon. Horrible Bosses, Rise of the Planet of the Apes, Cars 2 au făcut trecerea sper o toamnă bogată în premiere cinematografi ce.

Midnight in Paris, mica bijuterie a lui Allen cred că merită “premiul” pentru filmul lunii septembrie. Dintre cei trei mușchetari, elita de ucigași și o creatură, în octombrie am optat pentru The Thing. Noiembrie ne-a propus o comedie, Tower Heist, un horror, La Piel que habito și o varză americană: Immortals. Puss in Boots, Sherlock Holmes: A Game Of Shadows sau The Girl with the Dragon Tattoo, transformă luna decembrie într-una din cele mai așteptate, din punct de vedere al premierelor. Nu-mi rămâne decât să vă îndemn să vedeți filmele la care nu ați ajuns (și care desigur merită!).

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.