Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/12/2011
Arhiva Zile si Nopti

Să vă fie bine, oameni!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Să vă fie bine, oameni! Share Să vă fie bine, oameni!


Nu știu în ce zi vei citi revista asta, care va sta în stand vreme de trei săptămâni. Dar câteva urări serioase de la noi către tine merg bine indiferent că abia împachetezi cadourile de Crăciun, că te refaci după băuta de Sf. Ștefan sau cauți un loc în care să-ți sorbi ciorba de potroace de pe 1 ianuarie.

Ştim c-ai avut un an greu, că rata ți-a crescut cât erai atent să nu-ți scadă salariul, și că nu ți-ai permis decât un concediu la bulgari, și ăla scurt. Nu putem promite că anul viitor o să fie mai bine, dar putem încerca să te convingem că există lucruri mai importante, lucruri care-ți pot face bine și care nu costă bani, ci puțină energie, drag de alții, un dram de imaginație și poate un strop de noroc.

Ieși din casă mai des. Uită de televizor și de internet. Donează bani, lucruri, idei, orice ție nu-ți va lipsi prea tare, dar pentru alții poate face diferența. Fii sincer. Scrie și spune ce crezi. Iartă. Mănâncă ceva nou în fiecare săptămână. Semnează o petiție. Ia-ți o zi de concediu în mijlocul săptămânii, imediat după ce te întorci din concediu.

Îți dorim zile și nopți pline de bine!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.