Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/12/2011
Arhiva Zile si Nopti

Irina Broboană la Art Yourself

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Irina Broboană la Art Yourself Share Irina Broboană la Art Yourself


Unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai generației ei este, fără îndoială, **Irina Broboană**. Și-a terminat studiile de pictură la Universitatea Națională de Artă din București (licență si master) și a debutat în 2007 în cadrul selecției de grup Hubble Bubble M la Galeria Nit, Bucureşti.

Până în 2011 a participat la 20 de expoziții de grup, între care merită menționate prezenţa în amplul proiect despre corpul uman coordonat de Petru Lucaci; în urma lui au fost organizate cele mai complexe și totodată reprezentative selecții de artă contemporană românească

Până acum, Irina Broboană, a deschis două expoziții personale: Invidia la Atelier 030202 (2010) și Unwritten (2011), ambele plasând-o printre cei mai apreciați artiști tineri. 2012 ar trebui, în mod normal, să vină cu cea de-a treia personală. Care ar urma să îi consolideze poziția între leaderii fotorealismului actual.

Până atunci însă, parte din lucrările ei pot fi găsite în oferta Art Yourself. Altă parte sunt deja în colecții private.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută