Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/12/2011
Arhiva Zile si Nopti

Piatra Neamt în haine de sărbătoare

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Piatra Neamt în haine de sărbătoare Share Piatra Neamt în haine de sărbătoare


În luna decembrie primăria pietreană a pregătit o mulțime de surprize pentru pietreni, dar și pentru turiștii care vor vor vizita orașul în această perioadă. Orășelul Copiilor amenajat în Parcul Tineretului a fost deschis în data de 1 decembrie, iar copiii se vor putea bucura de jocurile amplasate aici (trenulețul electric, carusel) până la sfârșitul lunii. Tot pentru cei mici, Căsuța lui Moș Craciun va fi amenajată la Forum Shopping Center, la etajul 3, iar Moș Crăciun va împărți daruri tuturor copiilor în perioada 22-23.12, între orele 14:00-17:00.

În data de 24.12 Moș Crăciun va fi invitat pe scena ce va fi amplasată în fața magazinului Unic în data de 24 decembrie, ora 17:30. În data de 22 decembrie municipalitatea va organiza un spectacol de colinde la Casa de Cultură, un concert susținut de Fuego. Spectacolul va începe la ora 19:00, iar intrarea se va face pe bază de invitație gratuită; invitațiile se pot obține de la sediul Primăriei Piatra Neamț. În zilele de 24 și 25 decembrie se vor organiza spectacole pe scena ce va fi amplasată în fața magazinului UNIC. Spectacolele vor începe la ora 17:30; în deschidere vor cânta tinere talente din municipiul Piatra Neamț.

Vor susține spectacole în prima zi Floricică de la Munte și Autentic, iar în cea de-a doua zi Honey, Lucian Darie și Matteas. Patinoarul artificial din Ștrandul Tineretului a fost deschis în data de 09.12, iar începând cu data de 21 decembrie Perla Invest va organiza acolo spectacole de colinde. În data de 31 dec, ora 22:00 va începe spectacolul Revelion ce va cuprinde un megafoc de artificii. Primăria își dorește ca anul acesta pe scenă să concerteze cel puțin două formații ce se află pe primele locuri în topurile muzicale. DEEP CENTRAL ȘI NARCOTIC SOUND

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.