Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/12/2011
Arhiva Zile si Nopti

Heineken a găsit templul Uefa Champions League: Stadio Sports Bar

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Heineken a găsit templul Uefa Champions League: Stadio Sports Bar Share Heineken a găsit templul Uefa Champions League: Stadio Sports Bar


Atunci când Heineken a ales locațiile pe care să le folosească pentru a crea atmosfera experienței Champions League, Stadio Sports Bar a fost în capul listei. Locul este menit ca un templu pentru orice microbist, cu tricouri ale marilor fotbaliști ai lumii frumos așezate în vitrine, reamintind tuturor celor care se așează în preajma lor despre frumoasa istorie a sportului rege. Cea mai recentă achiziție este tricoul lui Gerrard de la finala Uefa Champions League din 2006, atunci când Liverpool a revenit de la 0-3 în fața lui AC Milan.

În curtea interioară a barului de pe Ion Câmpineanu te întâmpină câte-o plasmă pe fiecare perete, iar arhitectura clădirii le-a permis celor de la Heinkenen să atașeze un glob pământesc imens, suspendat deasupra tuturor, glob care va atrage cu siguranță privirile tuturor. Ospătarii sunt foarte amabili și te vor conduce la locurile tale, unde vei face cunoştinţă și cu un meniu gastronomic destul de bogat. Multe sortimente de pizza, paste, grătare, salate (fel principal), aripioare, deserturi foarte interesante (cum ar fi ananasul fiert în vin cu înghețată de vanilie), poate chiar destul de interesante încât să împarți experiența Champions League nu numai cu băieții, ci și cu jumătatea ta.

N-ai să regreți dacă ai să alegi Stadio Sports Bar & Restaurant pentru serile de marți sau miercuri. Am păstrat surpriza la final: Imediat cum intri vei da cu ochii de o replică în mărime naturală a trofeului Uefa Champions League. Nu știu dacă ar fi indicat să-l ridici deasupra capului, dar în orice caz, prezența lui acolo va întregi experiența Heineken.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută