Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/12/2011
Arhiva Zile si Nopti

România de Impact

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii România de Impact Share România de Impact


Fundaţia Noi Orizonturi organizează în Cluj două expoziţii de proiecte de serviciu în folosul comunităţii. Proiectele, propuse de Cluburile de Iniţiativă Comunitară pentru Tineri Impact în cadrul campaniei România de Impact, sunt expuse în Iulius Mall în perioada 12 – 18 decembrie şi în Polus Center în perioada 16 – 18 decembrie.

Proiectele propuse de tineri pot fi susţinute direct de public prin donaţii în urnele mobile din cele 2 locaţii şi prin donaţii de 2 Euro prin sms la 8822 (număr valabil în reţelele Orange şi Vodafone). Campania România de Impact aduce în atenţia publicului implicarea tinerilor în comunitate ca soluţie de combatere a apatiei civice şi dezvoltare durabilă a societăţii.

De 10 ani tinerii din Cluburile Impact produc schimbări pozitive în comunităţile lor prin sute de proiecte. Renovează, construiesc, curăţă, ajută, luptă pentru o comunitate mai bună. Cluburile Impact au devenit cea mai mare mişcare naţională de tineret, un program educaţional în care anual peste 3.500 de tineri (12-18 ani) şi peste 500 de voluntari se implică pentru binele comun.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută