Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/12/2011
Arhiva Zile si Nopti

Revelioanele “Trustului” Janis-My Way – update

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Revelioanele “Trustului” Janis-My Way – update Share Revelioanele “Trustului” Janis-My Way – update


“Update” 1: Vor fi totuși 7 petreceri! La cererea clienților în JANIS CLUB s-a decis organizarea unui AFTER HOURS PARTY unic în Cluj, în 1 ianuarie, de la ora 4 dimineața până la 12 la prânz! Cu intrare “normală”!

“Update”2: CONCERT DE CRĂCIUN la MY WAY, cu o bună parte din CENACLUL FLACĂRA! Miercuri, 21 dec., de la ora 22, vă așteptăm la un minunat concert de iarnă, cu multe colinde și alte cântece calde, în interpretarea a nu mai puțin de 10 foști membri ai CENACLULUI FLACĂRA: Adrian Ivanitzki, Maria Gheorghiu, Florin Săsărman, Vali Şerban, Dinu Olăraşu, Emeric Imre, Magda Puşcaş, Octavian Bud, Ducu Hotima, Valentin Moldovan. IMPORTANT: toți cei care își vor fi achitat avansul pentru oricare din REVELIOANELE noastre până în 21 dec., ora 20, sunt invitații noștri de onoare. Onorați vom fi să primim și alți oaspeți, pentru modesta sumă de 30 de lei de personă, din care o parte se vor transfoma în cadouri de Crăciun pentru nevoiași. Vă așteptăm cu drag!

Elementul de noutate este “REVELIONUL de 2 ZILE”, acel “pay for 1 night and party for 2 nights”, ce permite celor înscriși la Revelion să se distreze și a doua seară, la LIBERA alegere într-unul din cele trei cluburi (MY WAY, JANIS CLUB, JANIS STUF) fără să plătească bilet de intrare și mai ales putând să folosească, prin reportare și bonurile de consum pentru băutura rămasă neconsumată. “Din experiența noastră mai mult de o treime din bonuri rămân nefolosite, iar clienții pierd, în loc să petreacă și a doua zi, când de multe ori cheful e mai savuros”, ne zice Florin Opriș, managerul grupului. BONURILE PENTRU BĂTURĂ permit consumarea oricărui produs din meniu, la prețul normal, în limita unei sume care începe la 60 de lei în cazul marii “Biblioteci ” Centrale Janis (BCJ), și până la 100 lei, la My Way. ȘAMPANIA de la ora 24 e inclusă în preț, iar mâncarea va fi sub forma unui BUFET SUEDEZ, oferit de o firmă de catering specializată. MUZICA, va fi cea obișnuită în cluburile din grup, selecția incluzând cele mai bune piese difizate de-a lungul anului.

O notă aparte o vor face Casa Tauffer și Berăria Ursus, unde muzica va fi preponderent oldies, mai mult chiar decât în Janis Cafe, BCJ și My Way, în acesta din urmă fiind și MUZICA LIVE! Încă un element inedit este BEREA GRATIS, oferită de Berăria Ursus, care ne zice că în noaptea de Revelion putem bea gratuit, fără limită, orice cantitate de Bere Ursus la draft! Devine deja tradiție REVELIONUL “MOKA”, cum îl numesc organizatorii, mai bine zis Revelionul la care nu platesti altceva decat pretul de intrare dintr-o sâmbătă oarecare (12 lei fetele, 15 lei băieții), organizat anul acesta la JANIS STUF și care s-a dovedit un mare succes anul trecut, când sute de tineri au ales să chefuiască non-conformist, până la ora 11 dimineața, “fără tacâm” și fără rezervare. Tariful de Revelion începe de la 12 lei (bilet de intarare) în cazul Revelionului “moka”de la Janis Stuf*,* la 140 de lei la BCJ, 170 de lei la Casa Tauffer și Janis Cafe, 190 de lei la Berăria Ursus și 250 de lei la cel mai elegant club clujean, My Way, unde va fi și MUZICA LIVE, cu trupa de la Funk.

Detalii pe www.janis.ro și la numărul 0735884946.
(Berăria Ursus -P-ța Unirii 20, My Way Club, Casa Tauffer, B.C.J., Janis la Stuf, Janis Club, Janis Cafe).

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută