Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/12/2011
Arhiva Zile si Nopti

Premieră în japoneză

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Premieră în japoneză Share Premieră în japoneză


Luna decembrie aduce pe scena Teatrului Naţional „Radu Stanca“ Sibiu douăzeci și una de reprezentaţii, printre care se numără şi un spectacol în premieră: „Godot este aşteptat“ după un text de Seiko Ito şi interpretat de Tomohiko Kogi. “Cu siguranţă că cele mai aşteptate spectacole din această lună sunt „Femeia ţintă şi cei zece amanţi“ în regia lui Claire Dancoisne şi „Casa Andersen. Poveşti de Crăciun“ în regia lui Bogdan Sărătean, ambele spectacole fiind reluate după mai bine de un an de zile”, spune Adrian Tibu, reprezentant PR al teatrului sibian.

Cât despre „Godot este așteptat“, care se joacă la Sala Studio din spatele Casei de Cultură a Sindicatelor, spectacolul este a șasea premieră a stagiunii actuale și îl aduce pe scenă pe actorul Tomohiko Kogi, în primul spectacol în limba japoneză de la Teatrul Național din Sibiu. Spectacolul este o adaptare după textul omonim al scriitorului nipon Seiko Ito, câștigător al Premiului Yukio Mishima pentru literatură în 1988, și este prezentat cu supratitrare în limba română.Tomohiko Kogi a absolvit cursurile de actorie ale Universității Wasia Waseda din Tokyo și este colaborator al Teatrului Național „Radu Stanca“ Sibiu din 2007, unde joacă în unsprezece spectacole.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.