Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/12/2011
Arhiva Zile si Nopti

Concert de Anul Nou

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Concert de Anul Nou Share Concert de Anul Nou


Pe 31 decembrie şi pe 1 ianuarie are loc la Sala Thalia „Concertul de Anul Nou” susţinut de Sibiu Youth Orchestra. Organizat de Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România, concertul marchează debutul programului cultural “Sibiu Baroc. Update” şi îi are ca invitaţi pe soprana Rodica Vica şi violonistul Alexandru Tomescu, alături de orchestra condusă de dirijorul Gabriel Bebeşelea.

Se vor interpreta compoziţii celebre de Rossini, Saint-Saëns, Mozart, Paganini, Ceaikovski, Vivaldi şi Handel. „Pentru a crea un cadru mai intim, am decis ca anul acesta să oferim spectatorilor posibilitatea de a fi şi mai aproape de orchestră, de a urmări muzicienii dintr-o altă perspectivă, chiar de pe scenă”, a declarat Sebastian Gheorghiu, preşedintele XCS Music, partener al evenimentului.

Biletele au fost puse în vânzare la Librăria Humanitas şi în reţeaua magazinelor Germanos, Orange şi Vodafone, precum şi pe eventim.ro.

Info:
– 31 decembrie, 1 ianuarie
– Sala Thalia
– Preţ bilete: 50, 70, 100 lei.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.