Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/12/2011
Arhiva Zile si Nopti

Adrenalină livrată în doze imposibil de mari

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Adrenalină livrată în doze imposibil de mari Share Adrenalină livrată în doze imposibil de mari


Nu sunt eu fanul numărul 1 al lui Tom Cruise, dar trebuie să recunosc că am așteptat cu înfrigurare noul său film, mai ales de când au început să apară trailerele, care promiteau un super-action movie. Iar Ghost Protocol este unul din cele mai bune de anul acesta.

Sunt convinsă că știți cine este Ethan Hunt, și chiar dacă nu ia-ți urmărit îndeaproape toate aventurile, ca să nu spun misiunile imposibil de greu de îndeplinit (pe care până la urmă le-a dus la bun sfârșit de fiecare dată), recunoașteți că personajul interpretat de Cruise este unul supus la cele mai grele încercări din industria cinematografică americană.

Dacă în 1996 se agăța de elicoptere și sărea prin geamuri, în anul 2000 escalada stânci din Marele Canion fără nicio măsură de siguranță, iar în 2006 îl urmăreau exploziile la tot pasul, iată că anul 2011 îl găsește pregătit pe agentul Ethan Hunt, personajul principal al noii producții semnate Brad Bird, să înfrunte nu doar gloanțele rusești ci și înălțimile amețitoare are unor zgârienori.

Regizorul Brad Bird, care are la activ două premii Oscar a făcut echipă cu Tom Cruise şi J.J. Abrams în calitate de producători, pentru a ne livra mult-așteptatul film al sfârșitului de an: Misiune Imposibilă – Ghost Protocol. Acuzat pe nedrept de un atac terorist care a vizat Kremlinul, agentul operativ MI Ethan Hunt este renegat, alături de restul agenţiei, în momentul în care preşedintele iniţiază „protocolul fantomă”.

Fără resurse şi fără acoperire, acesta trebuie să găsească o cale să reabiliteze renumele departamentului şi să prevină un alt atac. Alături de Cruise, din distribuție mai fac parte câteva nume care dau greutate proiectului cinematografic: Jeremy Renner, Simon Pegg, Paula Patton, Michael Nyqvist, Vladimir Mashkov, Josh Holloway, Anil Kapoor şi Léa Seydoux.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută