Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/12/2011
Arhiva Zile si Nopti

A doua ediție BookLand se încheie la Unirea Shopping Center

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii A doua ediție BookLand se încheie la Unirea Shopping Center Share A doua ediție BookLand se încheie la Unirea Shopping Center


În perioada 14 – 23 decembrie 2011, unul din cele mai importante târguri de carte, **BookLand**, se transformă în destinația perfectă pentru cadourile potrivite, la **Unirea Shopping Center**.

Târgul BookLand își așteaptă vizitatorii cu bunătăți culturale unde veți putea regăsi atmosfera rafinată a unui Crăciun cald.

Oferta târgului este variată și pentru toate gusturile: de la cărți, albume de artă, muzică, până la filme și jocuri pentru copii. Nu lipsesc colindele – iubitorii de cooltură primesc cadou la orice achiziție un CD cu colinde românești.

“Fiindcă BookLand reprezintă un concept nou în definirea târgurilor urbane de carte, de multiplicare a valorilor culturale şi de păstrare totodată, Unirea Shopping Center susţine şi incită la lectură. Formarea atributelor moralizatoare în ceea ce priveşte noţiunea culturală în sine, nu se poate efectua decât prin sprijinirea perpetuă a manifestărilor de acest gen şi, mai mult decât atât, implicarea temeinică în sistemul de dezvoltare al însuşirilor care determină valorificarea culturală.” afirmă Andreea Bănică, Director Dezvoltare – Unirea Shopping Center.

Printre cadourile cu stil, BookLand vine la pachet cu o surpriză plăcută: cei care vor să descopere atmosfera târgului din mall își pot genera singuri de pe site-ul târgului un cupon de reducere 10%, pe care să-l folosească la cumpărături în Unirea Shopping Center.

” În apropierea Sărbătorilor de iarnă, Crăciunul nu înseamnă doar agitația shopping-ului, ci un moment de regăsire…printre rândurile unei cărți. Oricine pășește pragul Unirea Shopping Center este invitat sa probeze ce stil literar i se potrivește. Până pe 23 Decembrie cărțile-muzica-filmele-jocurile BookLand sunt în inima orașului, la îndemâna tuturor.” declară Mihaela Petrovan inițiatorul proiectului.

Orarul de vizitare al târgului: de miercuri, 14 decembrie, până vineri, 23 decembrie, între orele 10:00 – 22:00.

Despre proiectele **BookLand**:

Târgul de carte urban BookLand

După prima ediţie a târgului de carte urban, care a avut loc în Apr’11 la București, în urma feedback-ului primit din partea editurilor și a publicului conceptul s-a extins la nivel naţional. Este singurul targ de carte cu servicii integrate: logistica, merchandising, vânzare de carte și promovare. Inovator și doborâtor de prejudecăți, a reușit coborârea cărţii din turnul de fildeş pentru a fi adusă în mijlocul oamenilor, acolo unde le place tot mai mult să își petreacă timpul: în Mall-urile din oraşele vizitate.

**Librăria online Book-Land.ro**

www.book-land.ro este un portal care din primele secunde ale accesării arată cititorului că preferinţele sale de lectură sunt întotdeauna importante. Se doreste a fi locul de unde se poate cumpara carte-muzica-film-jocuri-bilete concert la cel mai mic pret . Este user-friendly si se ambiţionează să devină in curand cea mai mare librărie online şi să-şi obişnuiască publicul în fiecare zi cu oferte de nerefuzat.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută